SESONG: SEPTEMBER OG OKTOBER
Høsten er full av kontraster med hvite tinder som ruver over fjellsider i gult, oransje og rødt. Stille vann speiler himmelen før høststormene ruller innover landskapet. Inne venter varmen fra knitrende peiser og komfortable kroker for hyggelige stunder. Her kan du synke ned i deilige badekar, høre vinden ruske utenfor vinduet og kjenne at hverdagen slipper taket. Høsten er et kulinarisk høydepunkt hvor skogen byr på skatter langs mosegrodde stier, skalldyr fra havet er på sitt aller beste og epler og søte frukter fra fjordbygdene løfter bakst og hjemmelagde syltetøy. En kopp te eller noe godt i glasset nytes på lunefulle dager, gjerne sammen med et puslespill, en bok fra hyllene våre eller i samtaler med lokale og tilreisende.
Inkludert
Tillegg
Sunnmøre som matdestinasjon er et resultat av generasjoner som nøysomt har arbeidet for å utvikle gode råvarer basert på vår regions forutsetninger. Og vi har noen favoritter vi ønsker å dele med deg. For alle som er glad i god mat, bryr seg om dyrebare råvarer og skikkelig hjemmelaget tør vi love en skikkelig god opplevelse. Alle vet at de beste skalldyrene trives best i kaldt vann, og at storhavet utenfor kysten av Ålesund er hjem for skikkelig god fisk. Lokalt kjøtt og vilt har en smak av det gode liv på gress og i fjellene og vi høster fra skatter som har vokst sakte under jorden i hagen og i skogene. Alt dette inviterer til smakfulle bordseter og spennende smaksopplevelser, enten i restaurantene på våre hoteller eller ute plant venner som er lokale produsenter.
Vi ønsker at våre gjester skal oppleve destinasjoner for komfort og hygge, som er håndplukket for sin identitet, hyllet for sin historie og nøysomt forvaltet med tanke på fremtiden. Et godt sted å være.